Final Fantasy Tactics Remaster Spekülasyonları Son Bulmuyor

Bu seferki iddia Jason Schreier'den

Bloomberg'in tanınmış ismi Jason Schreier, Final Fantasy Tactics remaster projesinin gerçek olduğu iddiasını Gaming Leaks and Rumours Reddit sayfasında paylaştı.

Aslında konu Atlus'tan haberler sızdıran Midori ismindeki profilin, yansıtmaya çalıştığının aksine kimliği hakkında yalan söyleyen bir karakter olduğunun ortaya çıkmasıyla açıldı. Midori'nin kadın taklidi yapan bir erkek olduğunun ortaya çıkmasının ardından söz konusu hesabın paylaştığı sızıntıların da gerçekliği sorgulanmaya başlandı haliyle.

"Nihayet güvenilir bir sızıntı kaynağından Final Fantasy Tactics Remaster haberi aldık, bir hafta sonra ise bu kişinin sandığımız kadar güvenilir olmadığını öğrendik. İşkence asla bitmiyor" demiş örneğin kullanıcılardan biri.

Jason Schreier de bunun üzerine devereye girerek "Selam. Final Fantasy Tactics Remaster gerçek ve geliştiriliyor" diyerek bu spekülasyonları bir kez daha gündeme taşımış oldu.

Uzun süredir henüz duyurulmamış iki Final Fantasy oyununun Final Fantasy Tactics Remaster ve Final Fantasy 9 Remake olduğu iddia ediliyordu.

Final Fantasy Tactics 1997 - 1998 yıllarında PlayStation için yayınlanmıştı. Geliştirilmiş versiyonu olan Final Fantasy Tactics: The War of the Lions ise 2007'de PSP, 2011'de iOS ve 2017'de Android için çıkmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum