Final Fantasy VII Remake Intergrade’in Final Fragmanı Geldi

InterMission, en az 6 ay boyunca PS5’e özel kalacak

Final Fantasy VII Remake, geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından birisiydi, yeniden yapım konusunda da çıtayı yukarılara taşıdığına şüphe yok. Serinin hayranları da seriyle ilk defa tanışan pek çok oyuncu da FF7 Remake’i sevdi, bağrına bastı ve oyun biter bitmez 2. Bölüm için sabırsız bir bekleyiş içerisine girdiler hiç şüphesiz :)

Ama Square Enix’in farklı planları olduğunu, FF 7 Remake’in PS5 versiyonunu çıkarmaya hazırlanan firmanın, bunun yanına bir de ek paket sıkıştırıvereceklerini; Final Fantasy VII Remake Intergrade olarak adlandırılan bu yeni nesil versiyonunda, başrolde Yuffie Kisaragi’yi göreceğimiz yeni bir maceranın da bizleri beklediğini öğrendik bundan birkaç ay önce. Şimdi de final fragmanı paylaşıldı.

Final Fantasy VII Remake Intergrade, 10 Haziran’da PS5’e çıkış yapacak. Oyunun PS4 versiyonuna sahip olanlar ücretsiz olarak PS5 versiyonuna yükseltebilecek; yeni bölümü ek paket olarak satın alabilecekler. InterMission olarak adlandırılan yeni bölüm, en azından 6 ay boyunca PS5’e özel olacak. Dolayısıyla, diğer platformlara gelişi için 2022’yi beklemek gerekiyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum