Final Fantasy XVI, Yeni Fragmanıyla Sahalara Döndü

Çıkışı için önümüzdeki yılı bekleyeceğiz

Final Fantasy serisi 35. yılını geride bırakıyor. Dolayısıyla bu yıl içerisinde yeni bir FF oyunu görmeyi bekliyorduk. Ama bunun için aday olarak değerlendirilebilecek oyunlardan birisi olan Final Fantasy XVI ile ilgili epeydir bir haber yoktu. Dün gece, yeni bir fragmanla karşımıza çıktı, bu yıl içerisinde değil ama önümüzdeki yıl yaz aylarında bizlerle olacağı ilan edildi:

“Dominance” adlı bu yeni fragmanda hem hikâyeden hem oynanıştan ufak kesitler görüyoruz. Devasa düşmanlarımız tüm haşmetleriyle boy gösterirken, kahramanımız Clive Rosfield de boş durmuyor elbette, o düşmanlara denk “Eikonlar”dan yardım alıyor. Sonuç olarak ortaya sağlam çatışma sahneleri çıkıyor.

PS Blog’ta oyunla ilgili bazı bilgiler de paylaşılmış durumda. Hiroshi Takai liderliğinde çalışmalarına tam gaz devam eden ekibin, geliştirme sürecinin son aşamasına geldiği ve artık son rötuşların atılmakta olduğu belirtilirken fragmanda gördüğümüz Eikon Titan ve Eikon Garuda’nın dominantları Hugo Kupka ve Bededikta Harman hakkında da kısaca bilgi veriliyor.

Final Fantasy 16, bir aksilik olmaz, erteleme görmezse 2023 yazında oyun severlerle buluşacak. Kendisini dört gözle bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum