Advertisement

Final Fantasy'nin Battle Royale Oyunu Çember Dışında Kaldı

14 ay iyi bile dayanmış

Square Enix'in elindeki en değerli marka şüphesiz Final Fantasy. Doğal olarak FF'in her türlü içeriğini görmeyi bekliyoruz. Ancak geçtiğimiz yıl çıkış yapan Final Fantasy 7 The First Soldier sanki serinin ruhuna biraz aykırıydı. Bir battle royale cümbüşü olarak çıkış yapan oyun ne FF hayranlarından ne de genel oyun kamuoyundan beklediği ilgiyi göremedi ve yaklaşık 14 ay sonra oyun dünyasına veda etmeye hazırlanıyor.

Resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre Final Fantasy VII The First Soldier, 11 Ocak 2023 saat 07:00'da sunucularını kapatacak. Yani oyunu oynamak için önümüzde yaklaşık 3 aylık bir süre kaldı. Üç ay sonra The First Soldier tarihin tozlu sayfaları arasındaki yerini alacak. Mobil cihazlarda oynanabilir olan First Soldier da Final Fantasy 7'nin yaklaşık 30 sene öncesindee geçen bir dünyada hayatta kalmaya çalışıyorduk. First Soldier'ın iptalinin ardından rahatlayan stüdyo çok daha fazla FF oyunu üreterek hayranlara istediğini vermek için çalışmaya devam edecek. 
 

YORUMLAR
Feyling
13 Ekim 2022 14:21

F2p olarak PC'ye getirilseydi şansı daha yüksek olabilirdi. Ama Square'e güvenip online/mobile oyun oynamak büyük kumar. Adı FF 14 olmayan herşey ölmeye mahkum. Brave Exvious bayağı destek gördü ilginç şekilde, demek oynanıyor. Ama Mobius Final Fantasy'yi gömdüler :(

Parolamı Unuttum