For Honor’ın 3. Yıl İçeriği ‘The Year of the Harbinger’ Geliyor

For Honor'a yeni içerikler gelmeye devam ediyor...

For Honor, başlangıçta beklenen ilgiyi uyandıramamakla birlikte zaman içerisinde gelen ek içeriklerle kitlesini genişleten bir oyun oldu. Bu tür içeriklerin önümüzdeki dönemde de gelmeye devam edeceği görülüyor.

Ubisoft'un For Honor için hazırladığı 3. yıl içeriğine ilişkin bir video paylaşıldı:

Year of the Harbinger, alışılmış olandan daha karanlık bir yapıda olacakmış. 3. yılın da 4 sezondan oluşacağı ve tamamının 2019 içerisinde geleceği açıklanmış durumda. İlk sezon Vortiger, Nisan sonuna kadar sürecek. 2. sezon Mayıs-Temmuz, 3. sezon Ağustos-Ekim döneminde paylaşılacak. Final sezonu ise Aralık ayında başlayacak. Ayrıca Ekim ayında özel bir "Hallowe'en" etkinliği de planlanmaktaymış.

An itibariyle For Honor oyuncuları ilk sezona erişim sağlayabiliyorlar. Yeni harita Harbor ve yeni kahraman "The Black Prior" oyuna eklenen yeni içeriklerden. Eğer The Black Prior oynanışını merak ediyorsanız şu videoya göz atabilirsiniz:

The Black Prior, Year 3 Season Pass sahiplerine sunulmuş durumda, diğer oyuncular ise 7 Şubat'tan itibaren satın alabilecekler. 2. Sezonda yeni bir Samuray kahraman, 3. Sezonda yeni bir Viking kahraman ve son sezonda yeni bir Wu Lin kahramanı eklenecek. Yeni haritalar, ekipmanlar ve özelleştirme seçeneklerinin de 2019 içerisinde oyuncularla buluşturulması planlanıyormuş.

For Honor, eklenen yeni içeriklerle kitlesini korumayı ve genişletmeyi başarabilecek mi bakalım. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum