For Honor'ın DLC'leri Bedava Olacak

Ubi sevindirdi

Farklı bir online deneyimi yaşatmak için gelen For Honor için Ubisoft’tan oyuncuları mutlu edecek bilgiler geldi.

Eurogamer’a açıklama yapan oyun yönetmeni Damien Kieken topluluğu ayırmak istemediklerini ve bu sebeple oyuncuları ayırabilecek modlar ve haritalar gibi içeriklerin hepsinin ücretsiz verileceğini söyledi. Bunların yanında farklı içeriklerin de bedava olacağı belirtildi.

Modlar ve haritaların ücretsiz olacağının söylenmesine rağmen sınıflardan bahsedilmemesi Rainbow Six Siege’i akla getiriyor getiriyor. Siege’de de ücretsiz DLC yöntemini izleyen Ubisoft haritaları bedavaya vermiş, sınıflarıysa oyun içi ya da gerçek parayla satın alınabilir olarak sunmuştu. For Honor’da da oyun içi para olduğunu bildiğimiz için benzer bir yöntem izleneceğini söyleyebiliriz.

DLC haberiyle birlikte oyunun kapalı betasının ocak ayı içerisinde başlayacağı açıklandı. Bu adres üzerinden kaydınızı yaptırabileceğiniz betaya seçilip seçilmemeniz Ubisoft’a kalmış durumda.

Aşağıda da For Honor için bir sürü yeni video bulabilirsiniz. Bunlardan ilki Eurogamer’ın paylaştığı uzun bir hikaye modu oynanış videosuyken, ikincisi Ubisoft’tan gelen hikaye videosu, diğerleri de oyundaki 12 karakterden 3’ünü (Peacekeeper, Shugoki, Warlord) tanıtan videolar...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum