For Honor'ın Yeni Güncellemesi Bugün Geliyor

For Honor'a gece güncellemesi geliyor.

Onurlu ve gururlu For Honor savaşçıları bugün gelecek dengeleme güncellemesi sizler için. Sınıf dengelemelerinin yanısıra PC'de bazı hataları düzelteten değişiklikleri de içerecek güncellemenin detayları şöyle.

Bu gece aktif olacak güncellemeden nasibini ilk alan mekanik Guard Break olmuş. Aynı anda yapılmaya kalkışılan Guard Break hareketleri bundan sonra her iki oyuncuyu da geriye doğru itecek. Böylece bunun hemen ardından denenen diğer bir aynı anda Guard Breakmüdahalesi ise işlevsiz olacak.

> For Honor Satın Almaya Değer mi? - İnceleme 

Warlord'un "Full Block Stance" hareketi artık aniden çıkılamayacak. Bunun yerine siz hareketi yaptıktan sonra 2 salise gibi bir gecikme ile "Full Block Stance" pozisyonuna geçebileceksiniz. Diğer değişiklikler ise şöyle;

Valkyrie: "Shield tackle full block" da aynı Warlord da olduğu gibi etkin hale getirildikten 2 salisesonra etkisini gösterecek.

Conqueror: Bazı hataları (hata değil yalnız hataları dikkatinizi çekerim) düzeltebilmek adına, ağır saldırıyı bloklama animasyonu hareket emri verildikten 1 salise sonra aktif olacak.

Kensei: Bloklanamaz yukarıdan ağır saldırının kendi kendine iptal olma hatası düzeltildi.

Shugoki: Charge Heavy Attack'ın iki defa vurması ve saldırı esnasında hedef (lock) değiştirilirse silahla durdurulamaması hatası düzeltildi.

Topluluktan gelen istek üzerine, maç sonuçlarından sonra masaüstüne dön seçeneği kaldırıldı. AFK oyuncuları tespit eden sistem güçlendirildi ki bu gayet güzel bir şey çünkü bu adamlar yüzünden sürekli eksik oynamak zorunda kalabiliyorduk.

> For Honor: Sistem Gereksinimleri

YORUMLAR
Parolamı Unuttum