Forspoken’ın Yeni Fragmanı, Oyunda Kullanılan Teknolojileri Gösteriyor

Square Enix’in yüzü bu sefer gülecek mi bakalım

Bu sene Square Enix için işler pek de beklendiği gibi gitmiyor sanki. Önce Babylon’s Fall ile ciddi hayal kırıklığı yaşandı, beklentilerin çok gerisinde kaldı oyun. Sonrasında Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin geldi. Aslında hiç de kötü bir oyun değil, ama bir FF oyunundan beklenen patlamayı yaptığını söylemek de güç. Dolayısıyla, Square Enix’in önümüzdeki dönemde çıkaracağı oyunların performansı da merak konusu.

Sıradaki oyunlardan birisi de Forspoken, hatırlayacağınız üzere yıl sonuna ertelenmişti kendileri. Luminous Production ve Square Enix tarafından yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu seferki fragman, oyunda kullanılan teknolojilere odaklanmış:

AMD ve Microsoft’un son teknolojilerinin oyuna nasıl bir katkı sunduğu gösteriliyor bu videoda. Fidelity’den DirectStorage’a pek çok teknolojiden istifade edilerek, hem daha iyi grafikler hem de daha iyi bir performans sunmak hedeflenmiş.

Bu konuda ne kadar başarılı olacağını 11 Ekim’den itibaren hep birlikte göreceğiz. Umarım bu oyun da Square Enix ve takipçileri için beklentilerin gerisinde kalan bir oyun olmaz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum