Fortnite Dünya Şampiyonu Bugha'nın İsmi Nereden Geliyor?

16 yaşındaki milyoner Jimmy Fallon'a konuk oldu

Geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Fortnite World Cup finalleri, pek çok genç milyonerin doğmasına sebep oldu. Bunlardan biri de tekli finallerine yükselerek kupayı ve 3 milyon dolarlık para ödülünü evine götüren 16 yaşındaki Kyle 'Bugha' Giersdorf oldu.

Özellikle Amerika'da bir sansasyon haline dönüşen Giersdorf, yaşıtlarının TV ekranlarından bile izleyemediği Jimmy Fallon'ın Tonight Show programına katıldı. Ünlü TV yıldızı ile ufak bir röportaj yapan Giersdorf, günlük rutinlerini ve adının arkasındaki hikayeyi paylaştı.

Fallon'ın sorularına esprili yanıtlar veren şampiyon, 30 dakikalık ısınma sürecinin ardından tüm gün antrenman yaptığını ifade etti. Kupasıyla birlikte programa çıkan Giersdorf, kazandığı için mutlu olduğunu söyledi.


"Bugha" isminin arkasında ise oldukça yürek ısıtıcı. Çocukken büyükbabasının kendisini güldürmek için "Bugha, bugha, bugha" dediğini ifade eden Giersdorf, isminin buradan geldiğini söyledi.

Genç oyuncunun şimdiden dünyada en çok kazanan esporcular listesinde 10. sırada olduğunu hatırlatalım.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
1 Ağustos 2019 02:29

Vay be, demek Multiplayer'den Tunca tam 8 sene önce geleceği sezip, belki de tahmin edip bununla ilgili bir video yapmış da haberimiz yokmuş.

//youtu.be/TbF4aUjCaIg

Mehmet
31 Temmuz 2019 15:43

Evladım hadi artık o ders kitabını bırak da, oyuna başla.

Decypher
Mehmet
31 Temmuz 2019 16:20

Kazanılan ödülleri duyan her ailenin söyleyeceği söz bu herhalde :)


Parolamı Unuttum