Fortnite ve FIFA, Game Shakers Awards 2020'den Ödülle Döndü

Esports Bar konferansı ödül töreniyle sonlandı

Epic Games'in Fortnite ve EA Sports'un FIFA oyunları, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen Esports Bar konferansının parçası olarak her yıl düzenlenen Game Shakers Awards 2020'den büyük ödülleri alarak döndüler. 

Epic'in başarılı battle royale oyunu Media Shaker ödülünü kazanırken, EA'in yıllara meydan okuyan futbol serisi ise Sport Shaker ödülünü kazandı. Bu törendeki ödüllerin hepsinin de ismi Shaker ile bitiyor, bunu da aslında "çalkalayan" diye çevirmek mümkün.

Dünyanın en ünlü basketbol oyuncularından Tony Parker ödül töreninin Elçisi seçilerek onurlandırılmıştı. Bu ödül de her yıl espor sektöründe farkındalığı arttırmak için çaba gösteren bir kişiye ve kuruluşa veriliyor. Geçtiğimiz sene bu ödülü Formula One pilotu Jean Alesi kazanmıştı. 100 Thieves'in kurucusu Matthew "Nadeshot" Haag ise Shaker of the Year büyük ödülünün sahibi oldu.

Esports Bar müdürü Arnaud Verlhac, "Espor son yılların en büyük ilerleme kaydeden ve büyümeye devam eden eğlence alanlarından biri. Bu törende ödül kazananlar, sektörü daha fazla insana ulaştırmak için fantastik bir iş çıkarıyorlar" şeklinde konuştu.

Riot Games ile Louis Vuitton arasında yapılan anlaşma Brand Shaker ödülünü kazanırken, Astralis Group ise evine Community Shaker ödülüyle döndü.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum