Fortnite’ın Sonu Geldi, Twitch ve Youtube Yıkıldı

Kara delik her şeyi yuttu

Fortnite’ın sonu geldi. Tüm harita bir karadeliğe çekilince geriye sadece ufukta görünen bir karadelik görüntüsü kaldı. Herkes oyunun ikinci kısmını merakla beklerken Epic’in aldığı bu karar, dünya çapında büyük yankı uyandırdı.

Bildiğiniz üzere Epic Games bir süredir “The End” adı verilen bu etkinliği sık sık dile getiriyordu. Dün etkinliğe katılan oyuncular ve yayıncılar önce haritanın ortasındaki roketin yükselişini gördü. Yarıklardan geçerek haritadaki meteoru patlatacağı öngörülen bu roket, pek de düşünüldüğü gibi hareket etmedi.

Önce pek çok kopya oluşturan roket, farklı yarıklar oluşturarak haritanın etrafında döndü. Ardından bir şekilde meteora ulaşan bu roketler, patlamanın ardından birkaç saniyelik sessizliğe yol açtı. Herkes etkinliğin bittiğini düşünürken gökyüzünde açılan yeni bir yarık daha önce görmediğimiz bir sinematik sahneye yol açtı.

Bu yarıktan haritanın ortasına çakılan meteor; bir karadelik oluşturarak haritayı, oyuncuları ve bulduğu her şeyi yuttu. Son sahnede ise şimdilerde canlı yayında da gördüğümüz görüntü ortaya çıktı.

Aynı görüntü yaklaşık 11 saattir canlı yayın ile veriliyor. Milyonlarca oyuncu şimdiden yeni haritayı merakla bekliyor. Öyle ki Rod Breslau’nun Tweet’ine göre etkinlik esnasında Twitch ve YouTube üzerinde oyun tam 6 milyon eşzamanlı izleyici sayısına ulaşmış.

Epic’in bu hamlesi oyun dünyasında büyük bir yankı uyandırdı. Twitter üzerindeki tüm Tweet’lerini silen Fortnite hesabı da karadeliğin görüntüsünü canlı olarak vermeye devam ediyor. Bakalım Chapter 2’de bizleri neler bekliyor olacak…

YORUMLAR
Parolamı Unuttum