Forza Horizon 4 Fragmanının Tıpkısının Aynısını GTA V'te Yaptılar

Sağlam yetenek

Forza Horizon 4'ün E3 2018'de gösterilen müthiş fragmanını hatırladınız mı? Genellikle yarış oyunlarının fragmanlarını GTA IV ve GTA V'te yeniden yaratan RavenwestR1 ismindeki YouTube kullanıcısı bu sefer de gözüne Forza Horizon 4'ü kestirmiş ve ortaya çıkan sonuç gerçekten de inanılmaz güzel. Videoyu izlediğimde çok beğenmiştim ama sonraki gün RavenwestR1 bir de orijinal fragman ile GTA V'te yarattığı fragmanı yan yana karşılaştırdığı bir video yükledi ki burada da ortaya çıkan işin ne kadar sağlam olduğunu daha net görebiliyoruz.

Elbette Forza Horizon 4 görsel olarak GTA V'ten daha iyi görünen bir oyun, yani grafik kalitesine pek de fazla takılmamak lazım. Ortaya çıkan sonucu sizin de beğeneceğinizi düşünüyorum. İnsanların böyle hobileri ve becerilerinin olması imrenilesi bir şey değil mi?

RavenwestR1 daha önce de Gran Turismo 5, Forza Horizon 2, Forza Motorsport 6'nın da fragmanlarını GTA V'te yaratmıştı, ama yaptığı işler arasında The Last of Us fragmanını GTA V'te yaratmak gibi farklı çalışmalar da var. Bir göz atmak isterseniz YouTube sayfasına uğrayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum