Forza Horizon 5'ten Aksiyon Dolu Yeni Bir Oynanış Videosu Geldi

Avuçlar kaşınmaya başladı....

Duyurulduğu günden beri en çok merak ettiğim oyunlardan biri Forza Horizon 5. Sadece bir otomobil tutkunu olarak değil, yarış oyunları tutkunu olarak da heyecanlanıyorum yeni oyunun gelişi adına. Dün açılışı yapılan Gamescom'da, bu heyecanımızı körükleyecek yeni görüntüler paylaşıldı.

Bir otomobil tutkunu olarak bu tarz yarış oyunlarındaki en büyük takıntım otomobillerin gerçekçiliği oluyor. Bu fragman sayesinde geliştirici ekibin her modelin üstüne titrediğini görebiliyoruz. İlk fragmanda da gördüğümüz Ford Bronco ile dalıyoruz öncelikle Meksika'nın kurak bölgelerine. Arazide bir Aston Martin DBX ile yarıştığını gördüğümüz model, Meksika'nın tehlikelerini de gözler önüne seriyor.

İkinci adımda ise uçaktan bir Corvette C8 ile düşüyoruz. C8, yıllar sonra Chevrolet'nin ürettiği ilk ortadan motorlu Corvette olma özelliği taşıyor. Atmosferik bir motora sahip olan bu aracın kum fırtınasının içine doğru girmesi ise kalbimi bir hayli kırmış durumda. Yahu o motor o kum fırtınasında çalışır mı? Neyse, en azından sesi oldukça tatmin edici...

Daha sonra Meksika'nın balta girmemiş ormanlarında bir Porsche ile yolculuğa çıkıyoruz. Elbette bu baktığımız model sıradan bir Porsche değil. Kendisi, 1982 model bir Porsche 911 Safari TX. Bu modeli öndeki ikonik ışıklandırmalarından ve arka kısımdaki devasa spoiler'inden tanıyabiliyoruz. Modelin boxer motorunun sesini ise inanılmaz derecede iyi yansıtmışlar.

Fakat fragmandaki favorim son saniyelerde düşüyor asfalt üzerine. Ana fragmanda da üstünde durduğumuz bu model, Mercedes-AMG'nin en özel modellerinden biri. Teknik olarak Mercedes'in F1 takımı pilotu Lewis Hamilton'ın eski aracının kemiklerinden üretilen AMG One, 1.6 litrelik V6 motoru ile dört elektrikli üniteyi harmanlıyor.

Kısacası ben şimdiden Forza Horizon 5 için heyecanlıyım. Oyun, 5 Kasım'da çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum