Fox/Disney, Flash Gordon Filmi İçin Taika Waititi ile Anlaştı

Yeni markaları kullanma zamanı

Disney-Fox anlaşmasının tamamlanmasının ardından Disney, sadece Fox'un stüdyolarını almadı aynı zamanda Fox'a bağlı markalar da Disney'in ürünü haline geldi. Ellerine geçen yeni ve büyük markaları değerlendirmek için zaman kaybetmeyen Disney, yeni bir Flash Gordon filmi için de hazırlıklara başladı. 

Aslında Flash Gordon için yeni bir film çekileceği haberleri çok uzun zamandır ortalıkta dolaşıyordu fakat kimse somut bir adımdan bahsetmiyordu. Görünüşe göre Disney olaya el atmış ve film için gerekli bağlantılar kurulmaya başlanmış. Filmin başına daha önce Thor: Ragnarok filmini de yönetmiş olan Taika Waititi geçirildi. 


Flash Gordon filminin nasıl olacağı ise henüz belli değil. Deadline'ın haberine göre yeni Flash Gordon filmi bir animasyon filmi de olabilir. Bilinen tek kesin şey Disney, yeni bir Flash Gordon filmi için Taika Waititi ile anlaşmaya vardı. Waititi'nin hazırlık aşamasında olan son filmi Jojo Rabbit bu yılın son döneminde vizyona girecek. Taika Waititi aynı zamanda Leonardo DiCaprio'nun yapımcılığını üstlendiği Akira filminin de yönetmenliğini yapıyor.

Flash Gordon'u en son sinemada gördüğümzde yıl 1980'di, Sam Jones ve Max Von Sydow gibi isimlerin yer aldığı filmin üzerinden yaklaşık 40 sene geçti ve Disney markayı yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. 

Daha önce Matthew Vaughn ve Julius Avery gibi isimler de Flash Gordon'a yeni bir film çekmek için düşünülmüştü ancak o projeler bir türlü hayata geçmemişti. Animasyon da olsa, kanlı canlı da olsa yeniden Flash Gordon'u sinemada görmek heyecan verici olacak. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum