Frictional Games, Yeni Oyunu Hakkında İpuçları Vermeye Devam Ediyor

Hücre mi?!

Bir dönemlerin efsanesi Amnesia ve eleştirmenlerden tam not alan SOMA gibi oyunların arkasındaki firma Frictional Games, merakla beklenen yeni projesi ile ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Hala gizemini koruyan bu projenin ilk ipuçları, "Next Frictional Game" isimli web sitesi üzerinden paylaşılıyor.

Aslında buna bir paylaşım demek oldukça güç. Sitenin ilk açıldığı günlerde ufacık bir nöron gibi görünen görsel, şimdilerde büyüyerek bir hücre şeklini almış gibi görünüyor. Bununla birlikte görüntünün kalp ritmine paralel olarak hareket ettiğini de söylemek gerek.

Frictional'ın resmi sitesinde ya da sosyal medya hesaplarında ise fırtına öncesi bir sessizlik söz konusu. Şimdilik proje hakkında pek fazla bilgi paylaşılmamış olsa da ekrandaki hücrenin yakın zamanda büyüyerek yeni oyun hakkında önemli detayların ortaya çıkmasını sağlayacağı ortada.

2015'ten beri ortalıkta pek görünmeyen Frictional Games'in korku türünü tekrar hareketlendirme zamanı geldi gibi, ne dersiniz?

YORUMLAR
Kaan
8 Ocak 2020 20:58

Umarım yürüme simülasyonu değildir. Etkileşimsiz şekilde sadece etrafta yürüdüğümüz/koştuğumuz korku oyunları o kadar arttı ki aralarındaki farkı göremez olduk.

Parolamı Unuttum