Friday the 13th'ten Özür Hediyeleri Geliyor!

Jason dediğine mor yakışır zaten

Friday 13th güya büyük umutlarla çıkmıştı ama çıkışıyla birlikte büyük de hayal kırıklığı yarattı. Onca zaman boyunca betada kalıp da nasıl bağlantı problemleriyle dolu bir oyun çıkarabildiklerini anlayamamıştım. Ben oyunun betasını pek beğenmemiştim, sonra da zaten üzerinde durmadım açıkçası. Ama sonuçta bu oyunu bekleyen bayağı bir insan vardı, hatta beta sunucuları da resmen oyuncu kaynıyordu. Hatırlıyorsunuz değil mi Friday the 13th çıktı ama hala oynanamıyor haberimizi?

Oyunun geliştiricisi Illfonic oyunun çıkışından beri sorunları gidermek için sıkı çalıştı, hakkını vermek lazım. Hala daha ortada bazı sorunlar var, ama en büyük sıkıntıların giderildiğini söyleyebiliriz. İşte Illfonic oyunculara özür mahiyetinde bir jest yapmaya karar vererek oyuna ücretsiz bir içerik güncellemesi ekliyor.

Bugün gelecek olan güncelleme ile oyuna Jason için mor renkli 'retro' görünüm eklenecek, ayrıca kamp idarecileri için bu ay eklenecek ikişer yeni kostüme ilk bakış atabileceğiz ve tüm oyunculara 13,000 de Özelleştirme Puanı verilecek. Ayrıca 23 Haziran'dan itibaren de haftasonu boyunca iki kat XP kazanabileceksiniz.

Peki neden Jason Voorhees'in mor görünümüne retro dendiğini biliyor musunuz? Çünkü bu aslında NES için LJN ve Atlus tarafından hazırlanan orijinal Friday the 13th oyununa bir atıf. O oyunda ünlü katilimiz mor bir tulum ve camgöbeği hokey maskesi takardı. Bu gerçekten de çok hoş bir düşünce olmuş, Illfonic'e buradan bir alkış.

Friday the 13th: The Game 'i PC, PlayStation 4 veya Xbox One'da oynayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum