Frogwares, 'Rusya'ya İnat' Yeni Bir Oyun Geliştirdiğini Duyurdu

Project Palianytsia

Frogwares, yeni bir oyun üzerinde çalışmakta olduğunu duyurdu. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali yüzünden bir süredir üzerinde çalıştıkları açık dünya oyununun geliştirmesini durdurmuşlardı, şimdiyse ekip tamamen farklı bir oyun üzerinde çalışmaya başlamış.

Frogwares, Project Palianytsia ismindeki bu yeni oyundan birkaç konsept çizim paylaştı ve neden bu oyuna geçiş yaptıklarını da şu sözlerle açıkladı:

"Bu oyunu bu şekilde duyurmamızın sebebi hem oyunculara yola devam ettiğimizi göstermek, hem de ülkemize girip yaşamlarımızı kesintiye uğratıp mahvedebileceklerini düşünenlere orta parmağımızı göstermek.

Her ne kadar zorlu olsa da, şimdiye kadar savaş sırasında çıkardığımız her şey finalize edilmesi gereken var olan projelerdi. Şimdiyse tamamen sıfırdan bir şey üretiyoruz, bu koşullarda bunu yapmak çok daha zor ve bizim için gerçekçi olanın ne olduğunu dikkatlice düşünmek durumundaydık.

Palianytsia ismi, milli yemeklerimizin bir parçası olduğu için Ukrayna için sembolik bir anlam taşıyor. Ama bu kelime aynı zamanda kendilerini Ukraynalı gibi göstermeye çalışan Rus'ların düzgün telaffuz etmeye beceremediği bir kelime, yani onlar için fonetik bir Dark Souls diyebiliriz. Şimdilerde sahada sıklıkla kullanılıyor, böylece tanımadığımız kişilerin neyin nesi olduğunu çabucak anlayabiliyoruz."

Project Palianytsia, Viktoryan döneminmde geçen ve içerisindeki Eldtrich temalı korku öğeleri bulunan bir oyun. The Sinking City ve Sherlock Holmes serilerinin hayranlarına doğrudan hitap edecek bir oyun olduğu söyleniyor. Oyunla ilgili yeni bilgileri de önümüzdeki aylarda alacakmışız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum