From Software'den Yeni Armored Core Mu Geliyor?

İşaretler o yönde

Bundan tam bir yıl önce From Software başkanı Hidetaka Miyazaki stüdyo olarak henüz açıklamadıkları iki oyun üzerinde çalıştıklarını söylemişti. Sonrasında bu oyunlardan birinin Elden Ring olduğu açıklandı ama ikincisinin üzerindeki sır perdesi olduğu gibi kaldı.

Bundan da biraz öncesine gidelim... Geçen senenin haziran ayında Miyazaki bir başka röportajında yeni bir Armored Core oyunu hakkında konuşmuş ve serinin hayranlarına 'lütfen biraz daha bekleyin' diyerek yeşil ışık yakmıştı.

Bugün ortaya çıkan iddiaya göre From Software'in üzerinde çalıştığı ikinci oyun yeni Armored Core, çünkü stüdyonun pazarlama müdürü Yasunori Ogura Twitter hesabının kapak görselini değiştirerek yerine Armored Core'dan fırlamış bir görsel koydu.

Normalde bunu bir hayran hesabı yapsa pek bir olay olmazdı ama resmi hesabın böyle bir değişiklik yapması bize bir şey işaret ediyor gibi :)

Eğer tahminler doğruysa yeni oyunu çok yakında öğreneceğiz demektir (ki aklıma neden TGA törenindeki world premiere'lerden biri bu olmasın sorusu geliyor)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum