Frostpunk 2, Şimdiden Kar Etmeye Başlamış Bile

İlk 3 gününde 350.000 kopya satmış

Bana göre bu ayın, hatta bu yılın önemli oyunlarından birisi de Frostpunk 2. Uzun süren bekleyişin ardından 20 Eylül itibariyle kendisine kavuşmuş bulunuyoruz. 11 bit Studios, bir kez daha beklentileri karşılayan, başarılı bir oyunla çıktı karşımıza. Bunun karşılığını da çok kısa bir süre içerisinde almış görünüyorlar.

Frostpunk 2'nin X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda, ilk 3 günde 350.000 kopyadan fazla satmayı başardığı belirtiliyor. 

Devamında "Tahmini toplam satış geliri şimdiden oyunu üretmek ve pazarlamak için harcadığımız maliyetleri karşıladı bile. Desteğiniz için hepinize çok ama çok teşekkür ediyoruz. İş burada bitmiyor, düzeltmeler ve yamalarla oyun deneyiminizi iyileştirmek için sürekli çalışıyoruz ve bu süreçte geribildirimleriniz bizim için paha biçilemez" denilerek bu tablodan duyulan memnuniyet ifade edilmiş ve çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerinin de altı çizilmiş.

Çıkış gününde Game Pass'e gelmesine rağmen gayet iyi bir satış performansı sergilediği ve 11 bit Studios'u şimdiden kara geçirmeyi başardığı görülüyor. Gerçi Microsoft'tan da bunun için bir destek almışlardır doğal olarak. Ama bu destek olmasa da ayakta kalabileceklerini gösteriyor bu satış performansı.

Beni mutlu eden bir haber oldu. Böyle oyunların başarılı olması ve geliştiricilerinin beklentilerini karşılaması güzel oluyor. Sonrasında daha iyileri gelebiliyor bu sayede.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum