Frostpunk'a Yeni Oyun Modları Geliyor

Gönülleri bol

11 Bit Studios Frostpunk için yayınlayacakları bir dizi yama ile yıl içerisinde yeni oyun modları ekleyecek. Bu modların eklenecek olması oyun için çok önemli bir gelişme çünkü oynama süresi ve tekrar oynamalık bir yapısının olmaması oyuncular tarafından ciddi şekilde eleştiriliyordu. Bunun dışında elbet başka sıkıntıları olsa da, oyun genel olarak hem oyuncular hem de editörler tarafından beğenilmişti. Eser de incelemesinde olumlu görüşlerini bizimle paylaşmıştı.

Gelecek oyun modlarından birisi oyunu zorlaştıracak Survivor diğeri ise oyuncuların bitmeyen ya da sandbox tarzı bir mod talebini karşılayacak Endurance modu. Endurance modu ile ilgili 11 Bit Studios özellikle belirtiyor, "bu mod sizin isteklerinize olan cevabımızdır, ancak bizden bekleyeceğiniz üzere bunu kendi tarzımız ile yapacağız."

Bu iki oyun modunun yanı sıra,The Builders isimli yeni bir senaryo modu da hazırlıyorlar. Son olarak bir fotoğraf modu da getireceklerini ve bununla ilgili bir sürprizleri olacakmış. 11 Bit Studios, tüm bunlar yayınlandığında oyunu geliştirmeye devam edeceklerini, bunların yalnızca 2018 yılına sığdırabildikleri planları olduğunu ve 2019 için de programları olacağını açıklıyorlar. Bu büyük yamaların yanında ise küçük yamalar ile genel olarak oyunu da iyileştireceklermiş.

Not düşmek isterim, şu yukarıda yazdığım her şey bedava.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum