Gabe Newell'in ''Yeni Half-Life Beş Yıl İçinde Çıkacak'' Emaili Sahteymiş

Kimse boşuna umutlanmasın

Dün gece ilginç bir gelişme yaşandı, Valve oyunlarıyla ilgili haberler veren Valve News Network kanalında yayınlanan videoda Gabe Newell'in oyunculardan gelen emaillere verdiği cevaplar gösteriliyordu ki bunlardan biri de şu şekildeydi:

"Merak ediyorum da, ölmeden önce Half-Life'ın yeni oyununu oynayabilecek miyim? 32 yaşındayım."

Buna Newell'ın verdiği cevap ise şöyleydi: "Önümüzdeki 5 sene içinde ölme yeter ;)"

Haliyle videonun ardından bir anda "5 yıl içinde Half-Life 3 mü çıkıyor" diye galeyana gelindi, "yeni Half-Life geliyor!" haberleri yayılmaya başladı. 

Gece bu gelişmeyi konuşurken emailin sahte olabileceği olasılığını düşünüp biraz daha bekleyelim dedik, iyi de yapmışız. Valve ortada böyle bir emailin olmadığını açıkladı, VNN kanalını yöneten Tyler McVicker da Gabe Newell'ın en az 2 kişiye bu emailin sahte olduğunu belirttiğini, videodan o kısmı çıkaracağını ve bununla ilgili attığı tweetleri de sildiğini söyledi.

Yani eğer dünden kalma bir Half-Life 3!! haberi görürseniz doğru olmadığını biliniz. Ama şöyle de bir şey var, Half-Life 3 söylentileri hiçbir zaman son bulmayacak. En ufak bir bilgi kırıntısına bile heyecan yapmaya ve umut etmeye devam edeceğiz. Zalımsın Gabe.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum