Galactic Civilizations 4 Bu Ay Sonunda Çıkıyor

Stardock'tan çıkış tarihi açıklaması geldi

Stardock, uzayda geçen ödüllü 4X strateji serisi Galactic Civilizations'ın en yeni oyunu olan Galactic Civilizations IV'ün 26 Nisan'da piyasada olacağını açıkladı. Oyun kendinden önceki oyunların en iyi yanlarını alırken çok sektörlü haritalar, oyun ortasında siyaset yoluyla uygarlığınızı özelleştirebilme yeteneği, iç fraksiyonlar, benzersiz görev sistemi gibi yeniliklerle de donatılmış durumda.

Galactic Civilizations IV bir süredir erken erişimdeydi. Oyunun mağaza açıklaması ise şöyle:

İnsanlar ışıktan hızlı seyahati keşfetti ve uzaylılar galaksiye hükmetmek için insanlarla mücadele ediyor.

Oyuna yalnızca kendi ana gezegeninle başladıktan sonra yeni teknolojileri araştırman, bilinen galaksiyi keşfetmen, yeni dünyaları kolonileştirmen ve bu sırada halkını memnun etmen gerekiyor. Aynı zamanda diğer uzaylı uygarlıklarıyla ticaret, diplomasi, entrika ve savaş etkileşimlerine gireceksin.

Galactic Civilizations IV, seride kendisinden önce gelen tüm oyunların başarılarını temel alıyor ve oyuna çok daha fazla içerik ekliyor. Liderleri atayacak, yıldız bölgelerini keşfedecek, yepyeni savaş ve işgal sisteminin keyfini çıkaracaksın. Daha ayrıntılı araştırma seçenekleri, hikâye temelli görevler ve yeni 4 eksenli ideoloji sistemiyle tamamen bir galaktik lider olma rolüne bürüneceksin.

Uygarlığını refaha ulaştır ve şu asırlık soruya yanıt ver: Galaksine Nasıl Hükmedeceksin?

Epic Games Store'a özel olarak çıkacak olan Galactic Civilizations IV'ün Türkiye fiyatı ise 61 TL olarak belirlenmiş, yani gayet iyi. Oyunun normal satış fiyatının 40$ olduğunu da belirteyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum