Game of Thrones: Beyond the Wall, Ay Sonunda Çıkacak

Mobilde strateji oynamak isteyenlere

HBO'nun hit dizisi Game of Thrones, şimdi de yeni bir mobil strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak. Kaynak olarak romanları değil de diziyi göstermemin sebebi ise oyunun Behaviour Interactive, Gaea ve HBO işbirliğiyle hazırlanıyor olması ve oyundaki karakterlerin diziki oyuncuları temel alıyor olması. 26 Mart'ta iOS, 3 Nisan'da ise Android için yayınlanacak olan Beyond the Wall, kitap serisi ve dizideki olayların elli yıl öncesinde geçecek.

Oyunun geçtiği mekan ise Westeros topraklarını kuzeydeki tehditlerden koruyan Duvar. Zaten oyunun ismi de 'Duvar'ın Ötesinde' anlamına geliyor. Klasik mobil strateji mekaniklerini kullanacak olan oyunda Gece Nöbeti adamlarını kullanarak Westeros'u kuzeyden gelecek tehlikelere karşı savunacaksınız.

Oyun geçen sene yaz aylarında duyurulmuştu ama fragmanın dışında pek bir bilgiye değinilmemiş, oynanıştan da çok ufak bir kısım görmüştük. Beyond the Wall oynanış olarak Fire Emblem serisine benzeyecek.

Oyunda tanıdık simalara ek olarak sadece bu oyun için yaratılmış yeni karakterler de göreceğiz. "Oyunun geçtiği dönemde şu karakterin ne işi var" gibi sorulara da zamanda yolculuğumsu bir yanıt bulmuşlar geliştiricinin açıklamasına göre, bunun ne anlama geldiğini oyunda görürüz.

Oyun için şimdiden ön kayıt yapabilirsiniz. Oyunun Android sayfası şurada.

YORUMLAR

Wasteland 3'ün Kapalı Betası Yarın Başlıyor

Kıyamet simülasyonu

Wasteland 3'ün Kapalı Betası Yarın Başlıyor

Michel Chabon, MCU İçin Hala Bir Adam Warlock Filmi Yapmak İstiyor

Marvel'a giren çıkamıyor

Michel Chabon, MCU İçin Hala Bir Adam Warlock Filmi Yapmak İstiyor

Marvel Sinematik Evreni, son yıllarda Hollywood içerisindeki en cazip iş mekanlarından birisi haline geldi. Sadece oyuncular için değil senaristler, yönetmenler ve hatta yapımcılar için bile MCU büyük çok büyük bir fırsat. Kariyeri boyunca çeşitli dizi ve filmlerde yazarlık ve yapımcılık yapan Michael Chabon da epey bir süredir MCU'da yer almak istiyor, başarılı senaristin hayalindeki karakter filmi ise Adam Warlock.

Bugün bile en başarılı Spider-Man filmi olarak gösterilen, Sam Raimi'nin yönettiği Spider-Man 2'nin de senaristlerinden olan Chabon, ilk olarak 2012 yılında verdiği röportajda Adam Warlock filmini yapmak istediğini belirtmişti. Pulitzer ödülü sahibi yazar son olarak Instagram hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde, çok sayıda çizgi roman karakteriyle bağ kurduğunu ve içlerinde özellikle Adam Warlock için halen umutlu olduğunu, bu konuda MCU'nun patronu Kevin Feige'den bir çağrı beklediğini açıkladı. 

Aslında Marvel Sinematik Evreni hayranları Adam Warlock karakterini özellikle Avengers: Endgame filmi için bekliyordu. Ancak karakteri bu filmde göremedik. Zaten Warlock'un MCU kariyeri de oldukça kısıtlı. 2017 yılında vizyona giren Guardians of the Galaxy vol. 2'nin jenerik sonrası sahnesinde karakterin kozasını görmüştük. O andan sonra Adam Warlock'tan haber alınamadı. Bakalım Feige ve ekibi bu karakteri dördüncü aşamayla birlikte ön plana getirecek mi? Yoksa Adam Warlock'un MCU hayatı başlamadan sona mı erecek?

Parolamı Unuttum