Game of Thrones Dizisi House of the Dragon İçin Oyuncu Seçimleri Başladı

Ejderhaların Dansı'na giden yol

HBO, Game of Thrones dizisinin öncesinde geçecek olan House of the Dragon için oyuncu seçimlerine başlamış. Bu dizi Ejderhaların Dansı ismindeki Targaryen iç savaşına odaklanacak, zaten dizinin ismi de hangi hanenin odak noktası olacağı hakkında yeterince bilgi veriyordu.

Diziden gelen diğer haberlere göre oyuncu seçimleriyle alakalı birkaç isim de sızmış durumda, ama bunlar oyuncu ismi değil, karakter isimleri. Bu sayede dizide Rhaenyra Targaryen ve Alicent Hightower karakterlerinin yer alacağını net biçimde öğrenmiş olduk.

Prenses Rhaenyra Targaryen, Kral Viserys Targaryen'in ilk çocuğu. Demir Taht üzerinde iddia ettiği hakka karşı çıkan ise Game of Thrones dizisinde de sıkça ismini duyduğumuz Aegon Targaryen, zaten iç savaşın kıvılcımını ateşleyen olay da bu. Alicent Hightower ise Aegon'un annesi, Viserys'in ikinci karısı.

Aslında HBO birden çok sayıda Game of Thrones yan dizisi düşünüyordu (belki hala düşünüyordur) ancak Game of Thrones'tan binlerce yıl öncesi konu alacak olan Naomi Watts'lı dizi iptal edilmişti. Zaten George R.R. Martin de "televizyonda Westeros'ta geçen iki dizi için yeterli yer var" diyerek daha fazla diziye yeşil ışık yakmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum