Game of Thrones İçin Alternatif Bir Son Çekilmiş

Belki ileride esprisine yayınlanır

HBO'un Game of Thrones dizisinde Tormund Giantsbane'i canlandıran Kristofer Hivju, Metro'ya verdiği röportajda dizi için alternatif bir son çekildiğini ama bunu muhtemelen göremeyeceğimizi söylemiş. 

Sevilen aktöre göre bu son sahneleri 'çoğunlukla eğlencesine' çekmişler ama bu konuda daha fazla bir şey söyleyemeyeceğini belirtmiş kendisi. Hatta bu alternatif sonda hangi karakterlerin yer aldığını bile söylememiş, 'bunu size söylemeyeceğim, ama oldukça eğlenceliydi' demekle yetinmiş.

Hivju da diğer bir çok Game of Thrones oyuncusu gibi dizinin bu şekilde sonlanacağını tahmin edememiş. Gerçekten de dizinin sonuna dair üretilen onca teorinin boşa gittiği bir son seyretmiştik ve bu son çoğu izleyici de tatmin etmemişti. Yine de ortada 'eğlencesine' de olsa çekilmiş olan yeni bir sonun olduğunu bilmek ilginç, belki bu çekimler sızabilecek bilgileri önlemek için yalandan yapılmıştır, belki de değerlendirmekten sonradan vazgeçmişlerdir. Yine de ileride Hivju'nun bahsettiği bu alternatif sonun gün yüzüne çıkacağını varsayabiliriz.

Şimdi sırada dizinin öncesini anlatan bir öncü dizi var. Targaryen'lere odaklanacak olan House of the Dragon, Ateş ve Kan romanındaki olaylara yoğunlaşacak ve dizide Aegon'un fetihlerini izleyeceğiz.

Dizinin yayın tarihiyse henüz belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum