Game of Thrones'un Browser Oyunu Game of Thrones: Winter is Coming Çıktı

Westeros'un kaderi size ve tarayıcınıza (!) bağlı...

HBO, Warner Bros. Interactive Entertainment ve Yoozoo Games’in güçlerini birleştirerek ürettiği yeni Game of Thrones oyunu, “Game of Thrones: Winter is Coming” yayında.

Bir browser oyunu olan Game of Thrones: Winter is Coming’de Yedi Krallık’ın önemli başkentleri ve kaleleri gözler önüne serilecek. Resmi basın açıklamasına göre hikaye “Eddard Stark’ın vefatının” hemen ardından başlayacak. İşlerin karıştığı Westeros’a düzeni getirecek kişi ise biz olacağız.

Tabi düzen getirmek için geniş bir orduya ihtiyacımız olacak. Peki bu orduyu nasıl oluşturacağız? Tabi ki para ve görkem puanlarını kullanarak. Oyun içerisinde diziden tanıdığımız pek çok karakteri de ordumuzun içerisine katma şansımız olacak.

Yoozoo Games, oyun içerisindeki yeni karakterlerin ve ortaklıkların oldukça önemli olduğunu ise şu sözler ile anlatıyor:

“Oyuncular, arkadaşlarını oyuna davet ederek ordularını güçlendirebilecek ve Westeros’taki diğer lord ve leydilere savaş açabilecek. Demir Taht’a oturmayı başaran oyuncu kararlar alarak güncellemeler yapabilecek. Bazı oyun modlarında oyuncular dizideki sevdikleri sahneleri tekrar oynama fırsatı bulacak. “

Oyunu tarayıcınızda açmak ve detayları öğrenmek için bu linki tıklamanız yeterli.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum