Game of Thrones'un Öncesini Anlatan Dizi, Kadrosuna Miranda Richardson'u Dahil Etti

Yeşil vadi kimindir?

Game of Thrones'un final sezonu önümüzdeki ay yayınlanmaya başlayacak. Fakat HBO'nun seriyle ilgili planları bitmiş değil. Game of Thrones dizisinin tamamlanmasının ardından dizide yaşanan olayların öncesini anlatacak olan yeni bir dizi için hazırlıklar başlandı bile. Daha önceden gelen haberlerde, yeni dizinin çekimlerine yaz aylarında başlanacağı bildirilmişti. Dizinin kadrosuyla ilgili haberler de gelmeye başladı.

Daha önce Harry Potter serisinden ve Sleppy Hollow filminden de tanıyacağımız Miranda Richardson, yeni Game of Thrones dizisinin kadrosuna dahil edildi. Dizinin daha önce açıklanmış oyuncuları ise şöyleydi, Naomi Watts, Josh Whitehouse, Georgie Henley, Naomi Ackie, Denise Gough, Jamie Campbell Bower, Toby Regbo, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah ve Alex Sharp. Dizinin mevcut Game of Thrones evreninden binlerce yıl öncesinde geçmesi bekleniyor.

Daha önce HBO tarafından prequel dizisiyle ilgili yapılan açıklama şu şekildeydi; "Game of Thrones'un anlattığı hikayelerin binlerce yıl öncesinde geçecek bir hikaye. Hikayeler dünyanın altın bir kahramanlar çağından en karanlık çağına geçişini anlatacak ve sadece bir şeyden emin olabilirsiniz, o da Westeros'un korkunç sırları ve ak gezenlerin gerçek orijin hikayesi. Güney'in gizemlerinden Starkların efsanesi bildiğimizi sandığımız şekilde hikayeler değil."

Yeni dizinin 2020 yılının sonlarında ya da 2021 yılında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Westeros'un sırları ve Ak Gezenlerin gerçek orijin hikayesi gibi ilginç konuları içerecek olan dizinin, serinin hayranlarını tatmin edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek. Game of Thrones dizisinin sekizinci ve final sezonu ise 14 Nisan'da yayınlanmaya başlayacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum