Game Pass’e Final Fantasy Oyunları Eklenmeye Devam Edecek

Baştan duyurdukları gibi

Game Pass, hemen her türden oyuna ev sahipliği yapıyor. Bu oyunların kimileri yakın tarihli, kimileri eski klasiklerden, kimileri indielerden kimileriyse AAA oyunlardan. Final Fantasy serisi de Game Pass’te yerini alıp ilgi gören serilerden. İşte burada eksik kalan oyunlarla ilgili de bir adım atılacak önümüzdeki dönemde.

Final Fantasy oyunlarının Game Pass’e ekleneceğine dair ilk duyuru X019 etkinliğinde gelmişti. O günden bugüne Final Fantasy VII, Final Fantasy VIII Remastered, Final Fantasy IX ve Final Fantasy XV; Game Pass’te yerlerini aldılar. Ancak o etkinlikte duyurulan Final Fantasy X ve X-2, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy XIII ve XIII-2 henüz Game Pass’e eklenmediler.

Microsoft cephesinden gelen açıklamayla, bu oyunların unutulmadığı veya rafa kaldırılmadığı, baştan duyurulduğu gibi Final Fantasy oyunlarının Game Pass’e eklenmeye devam edeceği teyit edilmiş oldu. Yani, Final Fantasy serisini (tamamını olmasa da büyük bir kısmını :)) elden geçirmek gibi bir niyetiniz varsa, önümüzdeki aylarda Game Pass bu imkânı sizlere sunacak.

Final Fantasy VII Remake PC ve Xbox için çıkışını ne zaman gerçekleştirir, Final Fantasy XVI ve Final Fantasy VII Remake – Part II ne zaman çıkar, bilemiyoruz. O zamana kadar mevcut oyunları tekrar oynamaktan zarar gelmez, öyle değil mi :)

 

YORUMLAR
sSnake
9 Ocak 2021 12:42

Bazı oyun türleri tamam da alıp bir oturuşta oynayıp geçersin de bu tür uzun soluklu oyunlar GamePass matığına yaş.

Parolamı Unuttum