Game Pass Oyunları Arasına Yakuza Kiwami De Katıldı

Game Pass’e gelen 2. Yakuza oyunu oldu

Microsoft, Game Pass ile gerek Xbox gerek PC oyuncularının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Game Pass oyunları arasına katılan son oyun Yakuza Kiwami oldu, an itibariyle indirilebilir durumda.

Her fırsatta belirttiğim üzere, Yakuza serisi çok sevdiğim bir seridir. Serinin ön hikayesini anlatan Yakuza Zero daha önce Game Pass oyunları arasında yerini almıştı. Serinin orijinal başlangıç oyununun yeniden yapımı olan Yakuza Kiwami’nin gelişiyle birlikte hikâyeye kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

Kiwami’de, kahramanımız Kiryu kendisine kurulan tuzak sonucunda hapishaneye giriyor. Hapishaneden çıktıktan sonra ise, hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görüyor. Hayatına sürpriz şekilde giren o tatlı, minik kız Haruka da kaderin bir cilvesi işte. Serinin geri kalan kısmında da bir anlamda Kiryu’nun kızı gibi olacak Haruka’nın annesini arayışında ona yardımcı olmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir komployu açığa çıkartmış oluyoruz bu macerada.

Bence oynanması gereken oyunlar arasında yer alır Yakuza Kiwami. Zaten bir kere başlayınca, büyük ihtimalle bırakamayacak, serinin geri kalan oyunlarını da oynamak isteyeceksiniz :) Hazır Game Pass'e de gelmişken fırsatı değerlendirin bence.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum