GamerBrowser: Oyuncu Dostu Bir Arama Motoru

Bedava oyun kazanma şansı bile var

Oyunlara özel bir arama motorunun hayalini kurmuş muydunuz hiç? En sevdiğiniz oyunla ilgili bir makale, tam çözüm, yama ya da video ararken yüzlerce alakasız sonucun arasında istediğiz şeyi bulmaya çalışmaktan bıktınız mı? Cevabınız evetse bu haberimize sevineceğinizi düşünüyoruz.

Yusuf Banak adlı bir arkadaşımız önderliğinde geliştirilen GamerBrowser arama yaptığınız zaman sadece ve sadece oyunlarla ilgili sonuçlar veriyor size. Örneğin Mafia yazarsanız seriyle ilgili bulabildiği tüm bilgileri önünüze sıralıyor, ama Al Capone ve arkadaşlarını işin dışında tutuyor.

Toplamda dört bölüme sahip GamerBrowser: normal aramaları yapabileceğiniz Web, sadece videoları sıralayan Video, yama ve dosyaları daha rahat bulmanızı sağlayan Dosya ve telefonunuza vs indirmek istediğiniz aplikasyonlar için Uygulama.

Üstelik bununla da kalmıyor. Eğer GamerBrowser’a üye olursanız yaptığınız her arama başına 1 GamerPoint kazanıyorsunuz. Topladığınız bu puanlarla da uygulamanın market kısmına girip istediğiniz oyunun Steam kodunu bedavaya alabiliyorsunuz. Ancak bir günde toplayabileceğiniz GamerPoint sınırı 10.

GamerBrowser kâramacı gütmüyor ve elde ettiği tüm geliri Tohum Otizm Vakfı’na aktararak otistik kardeşlerimizin tedavilerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Ki bedava oyunu falan geçtim, bence en güzel yanı kesinlikle bu.

Kendisine hemen buradan ulaşabilirsiniz. Yusuf Banak ve arkadaşlarına başarılar dileriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum