Gamestop, Apex Legends'ın Yeni Efsanesini Sızdırmış Olabilir

Crypto geliyor!

Bir süredir hayranları ile arası pek iyi olmayan Apex Legends'dan iyi haberler var. Gamespot'un Nashville'de düzenlediği konferanstan gelen sızıntılara göre Apex Legends'ın yeni efsanesi Crypto olacak.

Toplantıdan gelen fotoğraflarda gizemli hacker karakterimiz, daha önce gördüğümüz fotoğraflara oldukça benziyor. Hatırlarsanız kendisini ikinci sezon fragmanında uyduları patlatan karakter olarak da görmüştük. Respawn, daha önce ufak ipuçlarını paylaştığı karakteri oyuna eklemeye hazırlanıyor gibi görünüyor.

Bildiğiniz üzere Respawn yapımcılarından Tina Sanchez, geçtiğimiz günlerde attığı Tweet ile yeni karakterin ilk sinyallerini vermişti. Görünüşe göre Crypto ile tanışmak için çok fazla beklememiz gerekmeyecek.

Yeni karakter ile birlikte gelen bir diğer sızıntı ise oyuna eklenmesi planlanan "Charge Rifle" isimli silah. Henüz silahın Apex'teki davranışları belli olmasa da "Charge Rifle'ın" Titanfall'da da bulunan bir silah olduğunu belirtelim. Robot dolu kardeşinde yavaş şarj olan ve çok güçlü şekilde ateş eden bir silah olan Charge Rifle, oyuna eklendiğinde Supply Drop'lardan gelen bir silaha dönüşebilir.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum