Garena, Dauntless'ın Yapımcısı Phoenix Labs'i Satın Aldı

Mobil platformlara geçiş yapabilir mi?

2019 yılı hem Phoenix Labs hem de Dauntless için oldukça başarılı bir yıl oldu. 2014 yılından beri oyunlarının üzerinde çalışan firma, geçtiğimiz sene Epic Store'un desteğini de arkasına alarak oldukça başarılı bir çıkış yaptı ve pek çok oyuncuya ulaşmayı başardı.

Firmanın bu başarısı da karşılıksız kalmadı. Singapur tabanlı bir teknoloji şirketi olan Garena, Dauntless'ın yapımcısı Phoenix Labs'i satın aldığını açıkladı. Henüz bu anlaşmanın detayları bilinmiyor olsa da Singapur menşeli firmanın Phoenix Labs'ın yüzde yüzüne sahip olduğu ifade edildi.

Garena'yı ve Garena'nın ana firması olan Sea'yı ilk kez duymuyor olabilirsiniz. Özellikle Asya pazarında League of Legends, Fifa ve Call of Duty ile PUBG Mobile gibi oyunların dağıtımını üstlenen bu firmalar, son dönemlerde yaptıkları Free Fire isimli battle royale mobil oyun ile de büyük bir başarı yakalamıştı.

Bu anlaşmanın ardından şimdilerde PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Nintendo Switch üzerinde oynanabilen Dauntless'ın mobil platformlara geçiş yapması da oldukça muhtemel görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum