Gearbox'tan Yeni İpucu - Bu Seferki Oyun Bulletstorm 2 Mi?

Etraf ipucudan geçilmiyor, toparlayın azıcık şunları

Anlaşılan Gearbox, PAX East başlayana kadar verdiği ipuçlarıyla aklımızı bulandırmaya devam edecek. Her tweet'te ayrı bir gizem yaratmayı başaran Gearbox bundan önce Borderlands 3'e işaret eden bir tweet atmış, sonra robotlu bir görsel yayınlamış, Borderlands 2'nin mozaiklenmiş bir görüntüsünü paylaşmış, 'bir başka oyun' diyerek kocaman kırmızı bir & işareti göstermişti. Daha bunların tam olarak ne anlama geldiğini anlamamış olmamıza rağmen Gearbox hız kesmedi ve son olarak da aşağıda göreceğiniz tweet'i gönderdi:

Görsel, Bulletstorm: Full Clip Edition'dan. Duke Nukem's Bulletstorm Tour eklentisiyle tüm oyunu Duke Nukem olarak oynayabiliyordunuz. Hal böyle olunca da soru işaretleri artıyor? Bu görsel ve 'bir başka oyun' Bulletstorm 2'yi mi işaret ediyor, yoksa yeni bir Duke Nukem oyunu mu?

Bulletstorm: Full Clip Edition'ı People Can Fly geliştirmiş, Gearbox ise yayınlamıştı. Yani yeni bir Bulletstorm oyununa da kapı açık görünüyor ama işin içinde People Can Fly olmayabilir, kendileri şu aralar Square Enix ile birlikte bir AAA shooter üzerinde çalışıyor çünkü.

Diğer yandan 2011 tarihli Duke Nukem Forever'ın da geliştiricisi Gearbox Software'di, yani yeni bir Duke oyunu duyurma ihtimalleri de var. Sadece Duke Nukem görseli koysalar tahmin etmesi kolay olurdu ama bu şekilde bir görsel seçmeleri iyice kafa karıştırıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum