Gears Of War Filmi Senaristini Buldu

Çizgi romanlar bitti, sıra oyunlara geldi...

Çizgi roman uyarlaması filmlerin uzun zamandır ekmeğini yiyen Hollywood şimdi de gözünü oyun dünyasına çevirdi. Microsoft'un en önemli oyun markalarından birisi olan Gears of War için bir film geleceği biliniyordu. Filmle ilgili detaylar belirginleşmeye başladı. Filmin senaryosunu Collide ve xXx: Return of Xander Cage'i de yazan F.Scott Fraizer yazacak. Filmin prodüktörlüğünü ise Planet of the Apes'ten bildiğimiz Dylan Clark yapacak.

Gears of War markası, Microsoft'un oyun dünyasındaki en önemli işlerinden birisi. Forza ve HALO serileriyle birlikte Gears of War, yıllarca insanların Xbox tercih etme nedenlerinden birisi olarak gönüllerde taht kurdu. Oyunlardan uyarlama filmlere baktığımız zaman genellikle hayal kırıklığına uğrasak da, artık yapımcıların bu başarısızlıklardan dersler çıkardığını düşünüyorum.

Gears of War filminin hangi dönemde geçeceği ve senaryosunun nasıl olacağı hakkında henüz bir bilgi yok. Fakat gelen tahminler Marcus ve ekibinin anlatılacağı bir hikayenin beyaz perdeye uyarlanacağı yönünde. Siz Gears of War evreninden hangi dönemi sinemada izlemek isterdiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum