Gears of War'un Filmi Geliyor

Gears'ın neyi eksik?

Yakın zaman içerisinde Gears of War 4’ü çıkarmaya hazırlanan Microsoft’un seri için başka planları da var.

Filmi gelecek oyunlarından biri de Gears of War olmak üzere. Gears of War’un film uyarlaması için Universal Pictures ile anlaşılmış. Filmin yapımcı koltuğunda da Scott Stuber (Ted, The Kingdom) ve Dylan Clark (Rise of the Planet of the Apes) oturacak.

Henüz çok fazla detayı bilinmeyen uyarlama için Gears of War’un yeni yuvası The Coalition’ın başındaki isim Rod Fergusson, Variety’ye bazı açıklamalar yaptı. Seriyi desteklemek için atılacak bir sonraki adımın film yapmak olduğuna karar verdiklerini ifade eden Fergusson, Universal ile filme yönelik anlaşma yaptıklarından dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Üstüne oyun filmlerinin nasıl olması gerektiğini yönelik fikirlerini de paylaştı.

“Bence filmlerin film olarak kalmasına izin vermeliyiz. Bana kalırsa geçmişte bazı oyun filmleri oyuncular için yapıldıklarından dolayı başarısız oldu. Eğer güçlü arka plan hikayesine sahip bir IP’niz varsa bir sürü ilginç senaryo çıkartabilirsiniz. Fakat sadece oyuncu kitlesine hitap etmek isterseniz o film başarılı olmayacaktır.”

Universal ile çalışırken iki çizgi arasındaki dengeyi çok iyi yakalamak için uğraştıklarını söyleyen Fergusson, “oyuna sadık olduğumuzu hissettirecek kadar içerik ekledikten sonra kendimize ‘bir filmi harika yapan nedir?’ sorusunu sormak istiyoruz,” dedi. Gears of War filminin oyunlara ne kadar sadık kalacağını ve Marcus Fenix gibi karakterlerin olup olmayacağını görmek için biraz daha beklememiz gerekecek.

Gears of War 4 İnceleme

YORUMLAR
Parolamı Unuttum