Genshin Impact 6 Haftada Bir Yeni İçeriklere Kavuşacak

İlk büyük güncelleme Kasım ayında geliyor

Maliyeti yaklaşık 100 milyon dolar olan ve bu rakamı iki hafta içerisinde çıkarmayı başaran Genshin Impact, büyümeye devam edecek. Sadece Android ve iOS'ta bile ilk haftasında 23 milyon kez indirilen oyun, geliştiricisinin de yüzünü güldürdü.

Oyunun geliştiricisi miHoYo, yaklaşık altı haftada bir büyük bir güncelleme planladıklarını resmen açıkladı. İlk büyük güncelleme ise Kasım ayında gelecek.

Reddit kullanıcılarının tercüme ettiği açıklamalara göre miHoYo 2021'in ilk günlerini de kapsayan bir yol haritası çizmiş. Bu haritaya göre oyun her altı haftada bir yeni güncelleme alacak. Güncelleme günlerini genellikle çarşamba olarak belirleyen geliştirici, her büyük güncellemenin bir de etkinlik ile geleceğini de ifade etmiş.

11 Kasım'dan itibaren oyuna gelecek yeni içeriklerin ardından bir sonraki büyük güncellme 23 Aralık'ta karşımıza çıkacak. Kasım ayında gelecek bu güncellemenin ismi Unreturned Star Off, Aralık ayında gelecek güncellemenin ismi ise Dragon Spine Snow Mountain olacak.

Genshin Impact izlenimlerimizi yakın zamanda sitemizden okuyabileceksiniz.

YORUMLAR
sSnake
12 Ekim 2020 19:43

Doğru düzgün en azından PC'de sadece hikaye modu seçeneği ile ücretli olarak oyunu satışa çıkarsalar oturup oynardık ama mobil monetizasyonu ile gelip hikayeyi günlük görev limiti sınırlaması ve paywall arkasına saklamak ile PC'ye teşrif etmeleri oyunun görkemini maalesef katletmiş ve yazık etmişler. Saatlerce oynuyorsun ve sıradaki hikaye görevi olduğun seviyeden 5-6 seviye üstünü gerektirdiği oluyor sonra saatlerini göm sırf sıradaki hikaye noktasına eriş diye. Ancak eli boş, çoluk çocuk ve koyu anime fanlarının saatlerce katlanabileceği bir ızdırap.  

Parolamı Unuttum