Genshin Impact'in En Ünlü 'Sızıntıcısı' İşi Bıraktığını Açıkladı

Hoyoverse peşine düşmüştü

Genshin Impact camiasının tanınmış sızıntıcılarından biri olan Ubatcha, artık bu işleri bıraktığını açıkladı. Sebebi de oyunun geliştiricisi Hoyoverse'un ardındaki yayıncı Cognosphere'in avukatlarını Ubatcha'nın peşine takması.

Ubatcha henüz Hoyoverse tarafından doğrudan irtibat kurulmamuş olsa da, Cognosphere Discord'dan Ubatcha'nın kişisel bilgilerini istemişti. Bu durum Ubatcha'yı korkutmuş olacak ki hem önceki tweetlerini sildi, hem de bundan sonra oyuna dair bilgi paylaşımı yapmayacağını açıkladı.

"Bu olay neden sadece ubatcha hesabı için bu seviyeye geldi bilmiyorum çünkü camiada bu tür şeylerle ilgili çok sayıda kişi var, ama sanırım en çok takipçisi olan hesabın peşine düşmeye karar verdiler" diyor Ubatcha. Kendisi hem sosyal medya içeriklerini, hem de Discord içeriklerini silmiş. "Discord bana hangi içeriklerin kaldırılması gerektiğini açıklamadı, bu yüzden ben de telif ihlali olarak değerlendirielbilecek her şeyi kendim sildim" diyor.

Ubatcha Discord'un kişisel bilgilerini paylaşıp paylaşmadığını bilmediğini eklemiş, "ne olursa olsun, ben artık yokum" demiş.

Genshin Impact sızıntılarının yayıldığı Reddit odaları ise aktif biçimde kullanılmaya devam ediyor. Yine de Cognosphere'in en büyük kaynağı başarılı biçimde susturduğunu söyleyebiliriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum