George R.R. Martin, Game of Thrones Dizisinin Bitmesini İstemiyor

Martin kitaplardan çok diziye odaklanmış gibi

Game of Thrones'un final sezonunun prömiyeri New York'ta düzenlendi ve etkinliğe katılan George R.R. Martin'den ilginç açıklamalar geldi. Martin, dizinin bitmesini hiç istemiyormuş.

"Bunun son sezon olması gerektiğini düşünmüyordum ama işte buradayız. Sanki her şeye geçen hafta başlamış gibiyiz, halbuki ne kadar uzun zaman oldu, zaman göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Bunun bir son olduğunu biliyorum, ama benim için pek de son sayılmaz. Hala daha harıl harıl kitap yazıyorum. Geliştirilme aşamasında beş tane Game of Thrones dizimiz var. Sanırım herkes gittikten sonra bile Westeros'ta takılıyor olacağım."

Martin geçen sene yaptığı bir açıklamada da dizinin 13 sezon sürebileceğini söylemişti. Dizinin yürütücüleri D.B. Weiss ve David Benioff'un aklında yedi sezonluk bir dizi olsa da onları diziyi bir sezon daha uzatmaya ikna edebilmişti. Görünüşe göre bıraksak kitapları bırakıp tamamen diziye odaklanmayı bile göze alacakmış Martin.

Ünlü yazarın sözünü ettiği "beş GoT dizisi" HBO'nun geliştirmekte olduğu ve şu an farklı aşamalarda bulunan yan dizileri ifade ediyor. İlk dizinin çekimlerine başlanması an meselesiymiş, Martin oyuncu kadrosunun kendisini oldukça heyecanlandırdığını da söylüyor.

"Müthiş bir yönetmenleri ve harika oyuncuları var. Bu projeyi yakından takip ediyorum. Bu, çok farklı bir proje. Binlerce yıl geçmişte geçiyor. Westeros'un çok farklı bir dönemini göreceksiniz. Ejderhalar yok, Demir Taht yok, Kral Toprakları yok. Hayranlarımızın bunu nasıl karşılayacaklarını görmek ilginç olacak."

Bu ilk diziyi Jessica Jones'u da yönetmiş olan SJ Clarkson yönetecek ve dizinin oyuncuları arasında Naomi Watts da bulunuyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum