Advertisement

George R.R. Martin, Winds of Winter Aksamasın Diye Elden Ring Oynamamış

'Winds of Winter'ı bekleyenler varmış'

Game of Thrones serisinin yazarı, Elden Ring'in de geriplan hikayesinde imzası bulunan George R.R. Martin, From Software'in bu en yeni oyununu henüz oynamamış. Oynamama sebebi ise oyunun başından kalkamayıp Winds of Winter'ı (Kış Rüzgarları) bitirememe korkusu.

"Oynamadım çünkü şu Winds of Winter kitabını bekleyenler varmış" demiş Martin The Late Show with Stephen Colbert programında. Martin'in söylediğine göre kitabın dörtte üçlük kısmı tamamlanmış durumdaymış, bu da artık sonlara geldiğini gösteriyor.

"Maalesef çok bağımlı bir karakterim var. Çok, çok uzun zaman önce video oyunları oynuyordum, Railroad Tycoon, Master of Orion ve Homeworld gibi oyunlar oynadım ve kendimi kaybettim. Haftalar, aylar geçiyordu ve ben orada kırmızı bornozumla oturup 'bir oyun daha, bi^r oyun daha' diyerek oturuyordum." diyor Martin. Demek ki Elden Ring'e başlarsa eski alışkanlıklarının tetikleneceğinden ve kitabı yazmasının aksayacağından çekiniyor.

Martin geçen sene yazdığı blog mesajında da yine yukarıdaki bu oyun isimlerinden bahsetmişti.

Röportajda Elden Ring'deki rolünden de bahsediyor Martin: "Benden istedikleri oyunun geçtiği zamandan 5000 yıl önce neler olduğunu yazmamdı, dünyayı bu hale getiren şey neydi, günümüz neden bu hale gelmişti. Gittim ve oyundan 5000 yıl öncesini anlattım, karakterlerin kimler olduğunu, kimin kimi öldürdüğünü, kimin hangi güçlere sahip olduğunu"

Neyse, Winds of Winter bitince oyun oynamak için yeterli zamanı olacak zaten, o zamana kadar sabrediversin. Sonra bir de Radahn'da, Malenia'da falan takılırsa Game of Thrones'un sonunu göremeyiz.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
28 Ekim 2022 17:58

Malenia ona sevgilerini sunsun da anlasın Hanya'yı Konya'yı.

yrgn
27 Ekim 2022 13:19

Kimmiş ki onlar? Yaşayanlar arasında kalan olduğunu sanmıyorum.

Parolamı Unuttum