Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu Iron Harvest'in Oynanış Videosu Muhteşem Gözüküyor

Biraz Company of Heroes, biraz da Men of War ve muhteşem görseller!

 Uzun bir süredir gerçek zamanlı strateji oyunları (RTS) diğer türlere oranla daha az çıkıyorlar. Hatta genel kanı bu oyun türünün yavaş yavaş öldüğü yönünde. Bununla birlikte RTS oyunlarını hala çılgınlar gibi oynayan önemli bir kitle var ve yeni oyunlara da açız açıkçası. 

King Art'ın yeni oyunu Iron Harvest de etkileyici görselleri ve alfa-öncesi aşamadki oynanış videosuyla beni ufak da olsa heyecanlandırmayı başardı. Oyun özellikle görsel olarak başarılı duruyor ve atmosferi de muhtemelen bu görselliğe başarıyla eşlik edecek. Bununla birlikte RTS'lerde iyi grafik elde etmek hep mümkündü. Neticede pek çok eski RTS bile bugün hala oynanabilir görsellere sahip. 

Iron Harvest alternatif bir evrende geçiyor ve 1920'lerden sonrasını konu alıyor. Bu evrende savaş makineleri Birinci Dünya Savaşı'na yetişmiş ve bu savaşın hemen ardından üç büyük güç Avrupa'nın kontrolü için tekrar savaşa giriyor. Iron Harvest'in yapımcıları Men of War, Panzers ve Company of Heroes gibi oyunlardan esinlendiklerini belirtmişler. Oyundaki makinelerden bazıları da Star Wars'tan fırlamış gibiler açıkçası. Ancak hiç sırıtmadıklarını söylemeliyim, bunu negatif bir anlamda söylemedim.

Iron Harvest'in 2019 yılında PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapması planlanıyor.

iron harvest gameplay reveal screen 1 kopya iron harvest gameplay reveal screen 2 kopya

iron harvest gameplay reveal screen 3 kopya iron harvest gameplay reveal screen 4 kopya

YORUMLAR
Parolamı Unuttum