Ghost In The Shell'den Dört Müthiş Video

Üzerimize üzerimize atın videoları

Vizyona girmesine sayılı günler kala adından oldukça bahsettiren anime uyarlaması Ghost In The Shell'den videolar gelmeye devam ediyor.

Scarlett Johansson tercihi ile büyük yankı uyandıran ve internetin öfkesini üzerine çeken film başarılı fragmanları ile fırtınayı biraz durdurmayı başarmıştı. Yeni yayımlanan videolar ile tepkilerin azalacağını düşünüyoruz çünkü dört videodan biri dövüş sahnesi içeriyor ve gerçekten muazzam! 2017 yılında görsel efektlere şaşırmak ya da hayranlık duymak biraz abes kaçıyor farkındayız ama Ghost In The Shell'in bizlere sunduğu efektler oldukça organik duruyor. Diğer videolardan ikisi kamera arkası görüntüler içerirken son yayımlanan ise animenin hayranlarını mest edecek bir karakter olan Kuze hakkında. 

Açıkçası anime ile arası hiç olmayan biri olarak bu film beni heyecanlandırıyor. Anime izleyicilerinin öfkesini anlayabiliyorum, sonuçta her çizgi roman filminde benzer isyanları ben ediyorum ama film iyiyse desteklemek haricinde yapacak pek bir şey kalmıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum