Ghost of Tsushima’dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu

State of Play, Ghost of Tsushima açlığımızı bir nebze giderdi

State of Play’in Ghost of Tsushima’ya özel yayınında oyundan 18 dakikalık gayet etkileyici bir kesit sunuldu. Oynanışın farklı yönlerine işaret edilen videoda, aklımıza gelebilecek çeşitli sorular da cevaplarını bulmuş oldu:

Video, oyunun keşif kısmı ile başlıyor. Sonrasında kahramanımız Jin’in çatışmalara farklı yaklaşımlarını, savaşçı ve hayalet stillerini, farklı silah kullanımlarını görüyoruz.

Görsel yönden ne kadar etkileyici olacağını da bir kez daha gördük. Rüzgar, dumanlar, doğa, karakterler, çatışmalar,kısacası her bir detayı ile gözlerimize bayram ettirecek gibi. Oyunun fotoğraf modunu da gördük -ki bu da gayet iyiydi. Ayrıca bir de sinema modundan kesit sunuldu. 7 Samuray’ı yeniden canlandırır mıyız dersiniz :)

Açıkçası gördüklerimiz beni heyecanlandırdı. 17 Temmuz’u sabırsızlıkla bekliyoruz, çok yakından takipteyiz.

YORUMLAR
mescut
15 Mayıs 2020 23:41

Ben dövüş sistemini çözemedim, oyun her yanıyla güzel duruyor, özellikle Japon kültürüne biraz ilgin varsa çok güzel oyun ama kılıç dövüşü nasıl o konuyu çözemedim, arkadaşlar AC benzeri demiş, olabilir, çoğu oyun zaten birkaç yönüyle birbirinden ayrılıyor, hikayenin ne olduğu değil nasıl sunulduğu onu iyi yapar, güzel bir sunum var gibi duruyor, iyi bir hikayeye iyi sunum ve kılıç dövüşü de iyiyse istediği oyuna benzeyebilir...

 

İses
15 Mayıs 2020 13:24

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

İses
15 Mayıs 2020 13:23

Beni sadece savaş sistemi şüphelendiriyor umarım düşmanları öyle tek vuruşta indirmeyiz gerçi açıklamayıda yaptılar,grafik benim içinnyeterli birde karakter seçimi olsa mükemmel olurdu.

crusader-35
15 Mayıs 2020 00:43

Biri,Assassin's Creed Odyssey mi dedi yok canım,farklı bir kültürde geçen,samuray  versiyonu olup animasyonlarının biraz daha yumuşatılmış hali mi dedi hmmm!!

creepylord
crusader-35
15 Mayıs 2020 09:56

Başarılı bir sistemden örnek almanın nesi kötü ? AC nasıl origins ile witcher dan örnek aldıysa bunlarda pekala AC nin gameplay ini örnek almış olabilir. Videoda hangi kısım kötü görünüyor onu anlamadım. Gayet oynanılası bir oyuna benziyor videodan.

creepylord
creepylord
18 Mayıs 2020 00:41

Senli benli olduğunuzu görünce arkadaşımla konuşurmuş gibi yazmış bulundum kusura bakmayın. Ne demek istediğinizi bilemiyorum fakat yeterince iyi okuduğumu düşünüyorum. Emin olun okuyanların büyük bir çoğunluğu benimle aynı anlamı çıkartmıştır. Haydi bahse konu olan yazınızı güzel bir şekilde açıklayın da hepimiz anlayalım. 

İses
creepylord
16 Mayıs 2020 17:12

Camidekine imam denir.imam aynı zamanda hocada olabilir hoca öğretşci demektir.bu kavramları iyi bilelim hoş olmuyor.

crusader-35
creepylord
15 Mayıs 2020 16:41

Hoca camide,bu arada laflarına dikkat et! Kıvırma ne demek,arkadaşınla konuşmuyorsun.Bende sana hala anlamadığın için kalın kafalı desem olur mu hiç?

creepylord
creepylord
15 Mayıs 2020 16:09

:D Yahu Bariz AC den çakmışlar deyip geçmişsin şimdi kıvırma burda hocam. Anlaman dileğiyle falan geçiniz bu işleri.

crusader-35
creepylord
15 Mayıs 2020 14:29

Kötü derken,ben yazımda öyle bir kelime yazmadım,sallamasyon birşeyler yazmak için yazmayın.İyi okuyup ha birde iyi anlaman dileğiyle!


Parolamı Unuttum