Ghost Recon Wildlands'in PvP Modu Ghost War'un Çıkış Tarihi Belli Oldu ve Yeni Sınıflar Tanıtıldı

Ghost War'un çıkışına iki haftadan az bir süre kaldı

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in yeni dörde dört PvP modu Ghost War'un çıkış tarihi belli oldu. 21 - 25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen açık betanın ardından çıkış tarihinin açıklanacağını zaten tahmin ediyorduk ve Ubisoft da beklentilerimizi boşa çıkarmayarak Ghost War'un 10 Ekim tarihinde tüm oyunculara açılacağını duyurdu.

Ghost War modundaki maçlarda baskı ateşi ve sesli işaretler gibi yeni PvP mekanikleri bulunacak ve oyuncular dört kişilik takımları için on iki farklı oyuncu sınıfı arasından seçim yapabilecekler. Yeni tanıtılan Medic, Ranger ve Tech sınıflarıyla ilgili videoyu aşağıda seyredebilirsiniz. Oyunda kullanabileceğimiz sınıfların Medic, Ranger, Tech, Assassin, Diversionist, Sentinel, Pointman, Sniper, Scout, Tank, Enforcer ve Artillery olduğunu biliyor olsak da Ubisoft bu sınıfları üçer üçer tanıtmaya devam ediyor.

Bu güncelleme oyuna sahip olan tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulacak ve Ubisoft Ghost War yayınlandıktan sonra da modu yeni içeriklerle düzenli olarak güncelleme sözü veriyor. Buna göre ileride daha yeni sınıflar ve daha fazla sayıda haritayla karşılaşacakmışız.

Videoda da göreceğiniz üzere Taarruz kategorisindeki Tech sınıfı jammer sayesinde düşmanın istihbarata ulaşmasını önleyebilen ve dronelarını etkisiz hale getirebilen bir sınıf. Nişancı kategorisindeki Ranger hem keskin nişan tüfeği, hem de yarı otomatik tüfek taşıyabilen bir sınıf. Yani hem kısa, hem de uzun mesafede etkili. Destek kategorisindeki Medic ise sahip olduğu drone sayesinde takım arkadaşlarını uzak mesafeden de iyileştirebilme yeteneğine sahip. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum