Ghostbusters Remastered Büyük İhtimalle Epic Store'a Özel Olacak

Who you gonna call?

2009 yılında yayınlanan Ghostbusters: The Video game sevilen film serisi Hayalet Avcıları'na dayanan güzel bir aksiyon oyunuydı ve serinin hayranları için çok önemli bir özelliğe daha sahipti: oyundaki karakterleri orijinal filmdeki kadro seslendirmişti. Yani oyunda Bill Murray, Dan Aykroyd, Harold Ramis ve Ernie Hudson bizzat rol almıştı.

Oyun uzun süre Steam üzerinde satışta kalmıştı ancak 2017 yılında lisansla ilgili bir sıkıntının ardından Steam'den kaldırıldı ve oyuna yasal yoldan ulaşma imkanı da (dijital olarak) kalmadı.


Geçtiğimiz günlerde oyunun Remastered versiyonuyla ilgili bir listeleme Tayvan derecelendirme kuruluşunda ortaya çıkmıştı, ikinci bir kanıt da Kore'den geldi. Daha önce de Octopath Traveler, Okami HD ve Sunset Overdrive gibi oyunların PC'ye çıkacağını Kore Oyun Derecelendirme Kuruluşu sayesinde erkenden öğrenmiştik, kendileri Ghostbusters Remastered'ı teyit etti. Ancak ilginç olan kısım derecelendirme için başvuran stüdyonun isminde yatıyor: Epic Games Korea. Bu da oyunun çıktığı zaman Epic Store'a özel olacağına dair çok kuvvetli bir ipucu.

Henüz oyunun ne tür bir Remastered olacağı belli değil; sadece güncel sistemlerde çalışsın diye mi yeniliyorlar, yoksa yüksek çözünürlüklü dokular, grafik ve oynanış geliştirmeleri de olacak mı bilmiyoruz. Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyerek çok yakında oyunun resmi duyurusunun geleceğini ve bu sorularımızın cevaplarını alacağımızı tahmin edebiliyorum.

YORUMLAR
sSnake
21 Mayıs 2019 17:51

Teknik birtakım kusurlarına rağmen çok eğlenceli bir oyundu. Malumunuz Unreal 3 motoruyla geliştirilmişti şimdi de UE4 ile güncellemeye giderler diye ümit ediyorum. Steam'den kaldırıldıktan sonra iyi ki de almışım diye rahatlamıştım. Umarım bu hamleyle dijital pazarda tekrar oyuncularla buluşur. Aksi yazık olur böyle güzel bir oyuna.

sSnake
sSnake
21 Mayıs 2019 17:56

Bu arada kesin E3'te resmi duyurusu gelecektir.


mit1980
21 Mayıs 2019 17:50

En sevdiğim oyunlardan biriydi. Üçüncü film tadındaydı. Dört Hayalet Avcısı'nın kendi sesleri ve kişilikleriyle etrafımızda dolaşıp bize ekibe yeni katılan çaylak muamelesi yapması çok çok iyiydi :) Remastered olmasına sevindim, hakkı yenen oyunlardandı. Umarım zamanında Steam'den alanlar da unutulmaz.

sSnake
mit1980
21 Mayıs 2019 17:54

Gene bu güzel oyunun haber yorumunda oyuna saygı duruşu için buluştuk :) Cidden her övgüyü hak eden bir yapım.


Kemal Karslı
21 Mayıs 2019 15:43

"who" you gonna call ?

Decypher
Kemal Karslı
21 Mayıs 2019 16:52

Saçma sapan bir harf hatası, ortaya anlamlı kelime çıkması şanssızlık olmuş :D

Kemal Karslı
Decypher
21 Mayıs 2019 19:57

Neden arayacaksın ki :)


Parolamı Unuttum