G.I. JOE: Wrath of Cobra, Önümüzdeki Hafta Oyun Severlerle Buluşmaya Hazırlanıyor

Nostaljiye hazır mısınız?

G.I. JOE: Wrath of Cobra, çok yakında oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dağıtımcısı indie.io ve geliştiricisi Maple Powered Games, bir fragman eşliğinde oyunun çıkış tarihini ilan ettiler.

Klasik arcade oyunlarını andıran bir tarza sahip olan G.I. JOE: Wrath of Cobra, belki o beklediğiniz büyük G.I. Joe oyunu değil, ama fragmanda da görüldüğü gibi nostalji duygularınıza hitap edebilecek bir oyun. 

Maple Powered Games CEO'su Kerry Vanderberg, oyunun çıkışıyla ilgili açıklamasında "G.I. JOE: Wrath of Cobra, tüm zamanların en iyi serilerinden birisine bir saygı duruşunda bulunmak için yorulmadan çalışan bir "süper hayran ekibi" tarafından geliştirildi. Sanat tasarımından ara sahnelere ve müziğe kadar her bir unsur, ikonik serinin klasik aksiyon figürlerinden ve "Real American Hero" versiyonlarından esinlenilerek hazırlandı. Ekibimiz, çıkışının ardından da oyunu ücretsiz içeriklerle desteklemeye devam etmek niyetinde" diyor.

G.I. JOE: Wrath of Cobra, 26 Eylül'de PC için çıkıyor. Sonrasında PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch versiyonları da piyasaya sürülecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum