God of War'da Kratos'un Oğlu Atreus Tanrısal Güçlere Sahip Olabilir

Eh kimin oğlu neticede, çeksin babasına tabii.

 Büyük bir heyecanla beklediğimiz ve bu sefer İskandinav Mitolojisi'nde geçecek olan God of War ile ilgili yeni bilgiler öğrenmeye devam ediyoruz. Oyunun yapımcılarından Aaron Kaufman ile yaptığımız röportajda Kratos ve oğlu Atreus ile ilgili yeni bilgiler edindik.

E3 2017'de Oyungezer'e açıkalamalarda bulunan Kaufman, "Kratos, oğlunun onun gibi kötü olmasını istemiyor. Oğlunun ondan daha iyi olmasını istiyor ve bu sebeple bu macerada birlikteler. Atreus, Kratos'a tekrar insan olmayı öğretiyor. Kratos da oğluna nasıl tanrı olunacağını anlatıyor. Biz oyuncular olarak Atreus'un tanrısal güçlere sahip olabileceğini biliyoruz. Tabii Atreus bunu bilmiyor ve bence bu oldukça ilginç bir bakış açısı sunuyor. Oyun bu konuya değinecek. Oyuncuların hikayeyi görmesi için büyük bir heyecan duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Eh, koskoca Savaş Tanrısı'nın oğlu olup da tanrısal güçlere sahip olmaması saçma olurdu. Keza izlediğimiz fragmanlarda da olur olmaz savaşlardan sağ çıkması, küçücük bir çocuk olmasına rağmen yara bere almadan o arbedlerden sağ kurtulması da bu yönde bir haberciydi aslında. 

Oyunun baş geliştiricisi Cory Barlog da kısa bir süre önce yaptığı bir açıklamada Atreus'un Kratos'a yük olmayacağını, aksine oldukça faydalı bir yoldaş olacağını söylemişti. God of War gibi bir oyunda ilk defa Kratos'un penceresinden bir baba-oğul ilişkisini tecrübe edeceğimiz için de heyecanlıyım. 

Bu bilgilere ek olarak oyunda sadece tanrıların değil kamera açılarının da temelli olarak değişeceğinihatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum