God of War PlayStation'ın En Hızlı Satan Exclusive Oyunu Oldu

Boy!

Amerikan pazar araştırma şirketlerinden The NPD Group'un verilerine göre, God of War sadece PlayStation 4'un değil, PlayStation'ın da en hızlı satan exlusive oyunu olma ünvanını ele geçirdi. Evet, yanlış duymadınız. Kökleri doksanlı yılların başına dayanan, tarihinde nice büyük isimler barındıran koskoca PlayStation'dan bahsediyoruz. God of War için çok büyük bir onur bu.

God of War, şu ana kadar beş milyonun üzerinde kopya sattı ve daha da satacak gibi görünüyor. Belki de oyun firmalarının pazarlama stretejilerini yeniden düşünmeleri gerekiyor artık. Oyunun yönetmeni Cory Barlog'un çıkış öncesinde çok büyük vaatlerde bulunmaması ve Sony'nin agresif olmayan reklam stratejisinin bu satış başarısında büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Zira God of War kendisinden çok da büyük beklentiler yokken, ansızın bir bomba gibi düştü piyasaya.

Yanlış anlaşılma olmasın, God of War gerçekten müthiş bir oyun ve bir oyunun yapması gereken herşeyi çok doğru yapıyor. Ancak oynarken bana çok özel bir oyun oynadığımı değil, çok çok iyi bir oyun oynadığımı hissettirdi sadece. Oyunu yüzde yüz olarak tamamlamış ve tüm oyun içi başarımları kazanmış biri olarak söylüyorum bunu. Teknik olarak çok daha kusurlu olan BioShock, Heavy Rain ve The Last of Us gibi oyunları oynarken hissettiğim özel duyguları hissedemedim maalesef God of War'u oynarken. Yalnız Bear McCreary'nin müziğini ayrı tutuyorum. Bence Gustavo Santaolalla'nın The Last of Us için yaptığı soundtrack ile birlikte son yılların en özel işlerinden birine imza atmış McCreary.

Eğer PlayStation sahibi iseniz ve God of War'u henüz oynamadıysanız, daha fazla vakit kaybetmeyin. Gerçekten de muhteşem bir deneyim sizleri bekliyor. Sizler oyunu oynarken, biz de oyunun kıracağı diğer rekorları sizlere aktarmaya devam ediyor olacağız.

Oyunu, Türk Telekom faturanıza 12 ay taksit ile, Playstore'dan satın alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum