God of War Serisi Mısır'a ve Mayalar'a Kadar Uzanabilir

Assassin's Creed Origins'in yolunda mıyız yoksa? 

 God of War'un tanıdık isimlerinden Cory Barlog, Gamespot'a verdiği demeçte serinin yakın gelecekte farklı atmosferlere doğru yelken açabileceğini söyledi.

Antik Yunan senaryolarında altı oyun geçiren God of War Serisi, hatırlayacağınız üzere 2018'de çıkacak olan "God of War" oyunuyla birlikte Nors Mitolojisi'ne geçiş yapacak. Ancak bu göreceğimiz tek farklı atmosfer olmayacak gibi, zira Barlog yaptığı açıklamada Mayalar'ı ve Eski Mısır'ı da seride görebileceğimizi söyledi.

Barlog, yaptığı açıklamada "Yunan temalı oyunlar God of War'un Yunan dönemine aitti. Şimdiyse Nors Mitolojisi'nde geçiyor. Bununla birlikte yarın öbür gün Mısır Dönemi'ne ve Maya Dönemi'ne ve daha başka dönemlere de geçiş yapabiliriz." ifadelerini kullandı.

Sony Santa Monica Stüdyoları'nın başkanı Shannon Studstill de benzeri bir açıklama yaptı ve "Benim dikkatimi çeken şey serinin biraz eskimeye başlamış olmasıydı. Kratos'un hikayesi çok sağlamdı ve bence insanlar artık "Ee sonra?" demeye başlamıştı. Ben de yeni bir şeyler denememiz gerektiğini düşündüm." dedi.

God of War'un bu mart ayında oyuncularla buluşmasını bekliyoruz ve oyun için de bir hayli heyecanlıyız sevgili Oyungezerler. Bir terslik olmazsa Mart 2018'de Kratos ile yine bolca tanrı, canavar ve mitolojik varlık keseceğiz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum