God of War'un Yeni Videosunda The Last of Us Esintileri Var

Çıksa da oynasak.

 PS Underground, PS4 sahiplerinin merakla beklediği God of War’dan yeni bir oynanış videosu daha yayınladı. Kısa bir troll dövüşü ile açılan video, esas olarak oyunun sakin kısımlarda nasıl bir oynanış sunduğunu gösteriyor.

God of War'un Yönetmeni Tomb Raider Ekibi Tarafından Reddedilen Fikrini Açıkladı

Videodan aldığımız en önemli bilgi, oyunda karşımıza çıkacak trollerle ilgili. Kratos ve oğlu Atreus’la kapışacak trollerin her birinin kendi hikayeleri, karakteristik özellikleri ve dövüş tarzları var. Oynanış videosunda ayrıca Kratos’un iki kurtla kapıştığı ufak bir dövüş sekansı da görüyoruz. Değişen kamera açısı ve dövüşlerdeki sadelik oyunun çehresini komple değiştirmiş. Hafiften The Last of Us havası almadım değil. Özellikle de dövüşlerin olmadığı ve Atreus’la birlikte ormanda gezdiğimiz, bulmacalar çözdüğümüz sahneler ikili ilişkiler ve karakter gelişimleri açısından Joel ve Ellie’nin maceralarını andırmıyor değil.

God of War ayrıca bölüm içine yayılmış gaminet sandıklarına da ev sahipliği yapıyor. Videoda Kratos’un ufak bir bulmaca çözerek içinde Idunn Elma’sı olan bir sandığı açtığını görüyoruz. Ekranda beliren yazıya göre bu elmalardan üç tane daha bulduğumuz takdirde Kratos’un canı artıyor.

Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. God of War, 20 Nisan’da PS4 için raflardaki yerini alacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum