God of War'un PC Versiyonu Şimdiden En Az 1 Milyon Satmış

Gerçek sayıları ne zaman öğreneceğiz acaba?

Tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olan God of War geçtiğimiz günlerde nihayet PC'ye de teşrif etti ve böylece bu efsaneyi PlayStation'da oynama imkanı bulamamış olanlar da Kratos'un yeni macerasıyla buluştu.

God of War'un PC versiyonunun satışları hakkında Sony'den resmi bir bilgi henüz açıklanmamış olsa da PC'deki satış performansının da hiç fena olmadığı belli oluyor. Son iki haftadır Steam'in en çok satan oyunu olan God of War, SteamSpy istatistiklerine göre şimdiden bir ile iki milyon arasında satmış durumda.

SteamSpy bu istatistiklere oyuna sahip olan oyuncuları tespit ederek ulaşıyor ama bunu da sadece herkese açık profiller üzerinden yapabiliyor. Aslında sırf bu bile oyunun satışlarının 1 milyonun çok üzerinde olduğuna bir işaret sayılabilir, ayrıca God of War sadece Steam'de değil Epic Games Store'da satılan bir oyun. Keşke Sony önümüzdeki günlerde bir açıklama yapsa da oyunun ne kadar sattığını net biçimde öğrenebilsek.

God of War, PS4'te ilk bir ay içinde 5 milyondan fazla satmış, 2021 Ağustos ayı itibariyle de 19.5 milyon kopyaya ulaşmıştı. Oyunun şimdiki hedefi toplamda 25 milyonu yakalamak olsa gerek, indirim dönemleriyle birlikte hızlıca bu sayılara ulaşılacağı da kesin.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum